Робоча шенгенська віза до Чехії

Версія для друкуВерсія для друкуВідіслати ел. поштоюВідіслати ел. поштоюPDF-версияPDF-версия
Робоча шенгенська віза до Чехії

Робота за кордоном. Шенгенська віза з метою роботи в Чехії (Schengenské vízum za účelem zaměstnání)

Інформація для осіб, яким потрібно перебувати на території Чехії в період до 90 днів на протязі півроку.
Робота за кордоном останнім часом цікавить все більше людей з країн пострадянського простору. Багатьох приваблює робота в Чехії - країні, що входить в країни Шенгенської угоди. Якщо ви хочете приїхати сюди працювати за наймом на короткий термін (наприклад, на сезонні роботи), в Консульстві запрошується шенгенська робоча віза в Чехію, яка видається  макс. на 90 днів. А у випадку, якщо ви маєте намір працювати в Чехії більш тривалий період, оформляється довгострокова робоча віза (національна віза D), яка видається на період макс. 180.
Наша компанія готова допомогти Вам в оформленні шенгенської робочої візи в Чехію. Ми знайдемо чеського роботодавця, який оформить для вас дозвіл на роботу, допоможемо в оформленні заяви та інших документів, на закладі яких видається шенгенська робоча віза в Чехію. Якщо робота в Чехії не буде вас влаштовувати з яких-небудь причин, ви зможете знайти собі роботу в іншій країні Шенгену, адже чеська шенгенська віза дозволяє безперешкодно переміщатися по всім цим країнам (до 90 днів у півріччі).
Якщо ви висококваліфікований фахівець з вищою чи спеціальною освітою і вас цікавить довгострока робота в Чехії, пропонуємо вам ознайомитися з інформацією про Зелену і Синю карти.

Шенгенська робоча віза в Чехію (короткострокова) оформляється у відповідному Консульстві країні перебування) на підставі наступних документів:

  • Документ, що підтверджує мету перебування в Чехії:
  1.  - дозвіл на роботу з Бюро праці Чехії - приймається в оригіналі, по факсу чи по електронній пошті, або
  2.  - лист від роботодавця, контракт про найм та / чи інший документ, підтверджуючий працевлаштування заявника на території Чехії.
  • Підтвердження про проживання - приймається в оригіналі, по факсу чи по електронній пошті.
  • Підтвердження бронювання квитків на літак / поїзд / автобус (туди-назад).
  • (може вимагатися додатково) Довідка про відсутність судимості на території країни, громадянином якої є заявник, і держави, в якій заявник протягом останніх 3 років проживав більше 6 місяців.
  • Перелік решти документів дивіться тут:

Важливо: при поданні заяви на робочу візу в Чехію необхідна особиста присутність заявника.

  • Ви хочете працювати в Чехії і вирішили оформити робочу шенгенську візу? Наші партнери готові Вам запропонувати найрізноманітніші вакансії в Чехії.
Категория: 
Теги: