Довгострокова робоча віза до Чехії

Версия для печатиВерсия для печати
Довгострокова віза до Чехії з метою роботи

Довгострокова віза в Чехію з метою роботи (Dlouhodobé vízum za účelem zaměstnání)

Інформація для осіб, яких цікавить довгострокова робота в Чехії - у зв'язку з чим потрібно перебувати на території Чехії в період більше 90 днів на протязі півроку.
Робота за кордоном останнім часом цікавить все більше людей з країн пострадянського простору. Багатьох приваблює робота в Чехії - країні, що входить до Шенгенського простору. Для роботи в Чехії по робочих спеціальностях потрібно у першу чергу отримати дозвіл на роботу з Бюро працевлаштування Чехії, на підставі якого оформлюється віза в Чехію. Для тих, хто хоче приїхати сюди працювати на короткий термін (наприклад, на сезонні роботи), може бути оформлена шенгенська робоча віза в Чехію, яка видається на період макс. 90 дн. А у випадку, якщо ви хочете працювати в Чехії більш тривалий період, оформлюється робоча довгострокова віза (національна віза D), яка видається макс. на 180 днів, після закінчення якого ця віза при виконанні певних вимог продовжується.
Наша компанія готова допомогти Вам в оформленні робочої довгострокової візи до Чехії (національна віза D). Ми знайдемо чеського роботодавця. який надасть вам дозвіл на роботу, допоможемо в оформленні заяви та інших документів, на закладі яких оформлюється довгострокова робоча віза в Чехію. Якщо робота в Чехії не буде вас влаштовувати з яких-небудь причин, ви зможете знайти собі роботу в іншій країні Шенгену, адже з чеською довгостроковою візою можна безперешкодно переміщатися по всім цим країнам 90 днів протягом півріччя.
Висококваліфікованиим фахівцям з вищою або спеціальною освітою, зацікавленим в роботі в Чехії, пропонуємо ознайомитися з інформацією про Синю та Зелену карти.

Довгострокова робоча віза в Чехіїю (національна віза D) оформляється на підставі наступних документів:

  • Документ, що підтверджує мету перебування в Чехії:
  1.  дозвіл Бюро працевлаштування Чехії (Úřad práce) чи вказати номер заяви на отримання цього дозволу, під яким воно було подане, і вказати, в якому місті (приймається в оригіналі, по факсу чи по електронній пошті).
  2. копії сторінок з даними закордонного паспорта (з фотографією і реєстрацією).
  • Список решти документів дивіться тут:
Категория: 
Теги: