Шенгенська віза до Чехії з метою - лікування в Чехії

Версия для печатиВерсия для печати
Шенгенська віза до Чехії з метою лікування

Віза в Чехію з метою лікування (Schengenské vízum za účelem léčby). Курорти Чехії

Чехія славиться своїми численними курортами. Це не тільки всім відомі Карлови Вари, але і Маріанські лазні, Франтішкови лазні, Подебради. Усі курорти Чехії, в залежності від складу мінеральних вод, направлені на лікування певних видів захворювання. Наша компанія допоможе вам приїхати на лікування в Чехії підібравши вам курорт, який найбільш ефективно допомагає вилікувати ту чи іншу хворобу.
Курорти Чехії пропонують не тільки лікування і медичні процедури, ви зможете насолодитися різноманітною природою Чехії, познайомитися з історичними пам'ятками. SPA туризм або медичний туризм стає все більш актуальними. Майже всі SPA курорти Чехії пропонують приїжджим просто відпочити, підняти життєвий тонус, укріпити здоров'я.
Приїхати на відпочинок або лікування в Чехії дозволяє шенгенська віза. Ми надамо вам допомогу не лише у виборі санаторію, але і в оформленні путівки та інших документів для отримання візи в Чехію.

Увага: з 1 січня 2013 громадянам Росії може бути видана не лише одноразова шенгенська віза в Чехію для приїзду на лікування, а і багаторазова - мультивіза. Запитувати мультивізу можна в тому випадку, якщо ви вже хоч раз з'їздили в яку-небудь країну по шенгенській візі і при цьому не мали жодних порушень.
Шенгенська віза в Чехію, за якою ви маєте намір приїхати на лікування, оформляється у відповідному Консульстві (за місцем вашого проживання) на підставі наступних документів:

  • Документи, що підтверджують мету поїздки:
  1. - оригінал документа з медичного закладу з підтвердженням необхідності надання медичних послуг в даному медичному закладі з інформацією про терміни і передбачувану вартість лікування. Також потрібно докласти рекомендації лікаря.
  • Підтвердження проживання (напр., документ медичного закладу, підтвердження від приймаючої сторони і т.д.) і / чи
  • Документ (не старше 3 місяців), що підтверджує наявність достатніх коштів для проживання та лікування і для повернення в країну прописки чи для транзиту до третьої країни (виписка з банку чи підтвердження постійного доходу).
  • Документ, що підтверджує намір покинути територію Чехії / Шенгенської зони до закінчення терміну дії візи - бронювання квитка / квитків на літак / поїзд / автобус (туди-назад), водійські та технічні права на машину.
  • Повний перелік решти документів для візи дивіться тут:
Категория: 
Теги: