Довгострокова студентська (учбова) віза до Чехії

Версія для друкуВерсія для друку
Довгострокова віза з метою навчання в Чехії

Освіта за кордоном. Довгострокова віза з метою навчання в Чехії (Dlouhodobé vízum za účelem studia)

Це інформація для тих, кого цікавить довгострокове навчання в Чехії. Якщо ж для навчання в цій країні вам достатньо перебувати там до 90 днів у кожному півріччі - вам буде потрібна короткострокова шенгенська учбова віза в Чехію.
Навчання за кордоном, в Європі, стає все більш привабливим, адже це дає можливість не тільки отримати освіту - середню, вищу, професійну, вчитися на всіляких курсах, брати участь у програмах обміну та под., це також можливість пожити в іншому середовищі, поїздити по європейським країнам, познайомитися з традиціями, культурою Старого світу. Навчання в Чехії - країні, яка знаходиться в самому центрі Європи, відкриє перед вами ці можливості.
Чехія є однією з країн Шенгену, тому з чеським дипломом можна працювати в будь-якій з цих країн. Ви можете отримати освіту в Чехії - у Празі або іншому місті. Державні вузи Чехії безкоштовні (при навчанні на чеській мові). Навчання іноземною (напр. англійською мовою), а також у приватних вузах завжди платне.
Якщо вас цікавить навчання за кордоном - а саме в Чехії, звертайтеся в нашу фірму. Ми надаємо такі послуги: допомогу у виборі найбільш підходящого навчального закладу, в заповненні і поданні заяви в обраний вуз, і головне - допомогу в оформленні документів на довгострокову студентську візу в Чехію. Довгострокова студентська віза в Чехію діє максимально півроку, кількість в'їздів не обмежена. Студентська віза в Чехію дозволяє перебувати і в інших країнах Шенгену - до 90 днів протягом півріччя. Після закінчення терміну дії довгострокова студентська віза продовжується - вже на території Чехії. Для продовження візи потрібні практично ті ж документи, що і для її отримання, основним документом є довідка про навчання, яку видає чеський  вуз, в котрому ви навчаєтесь, на кожний наступний навчальний рік.

Довгострокова студентська віза в Чехію видається на підставі наступних документів:

  • Документ, що підтверджує мету перебування:
  1.  - підтвердження з ВНЗ у Чехії про прийняття на навчання (чи з іншого навчального закладу).
  • Документ про фінансове забезпечення перебування - необхідно мати 59 400 чеських крон на півроку (діти до 18 років - половину вказаної суми). Таким документом є:
  1. • ксерокопія діючої міжнародної платіжної картки та виписка з банківського рахунку (чи довідка з банку) із зазначенням власника - заявника, суми грошових коштів на рахунку, найменування валюти;
  2. • платіжна картка на ім'я заявника, видана до рахунку людини, що фінансує поїздку; також виписка з банківського рахунку (чи довідка з банку) із зазначенням власника, суми грошових коштів, найменування валюти і її еквівалент в євро; якщо виписка (чи довідка) не містить підтвердження того, що рахунком може користуватися і заявник, потрібна також Заява власника про фінансове забезпечення заявника;
  • Список решти документів дивіться тут:
     
Категория: 
Теги: