Шенгенська бізнес віза до Польщі

Версія для друкуВерсія для друку
Шенгенська бізнес віза до Польщі

Поїздки до Європи - шенгенська бізнес віза (ділова, службова) до Польщі (Wiza schengen z celem vizyty służbowej)

Якщо у Вас з'явилася необхідність їздити до Польщі чи інших країн Шенгену для вирішення ділових питань, наприклад, для пошуку партнерів по бізнесу, розвитку Вашого бізнесу в Європі, участі у виставках, конференціях чи симпозіумах і т.п., у нас є для Вас готове рішення: на підставі запрошення від Вашого партнера або від нашої компанії оформляється шенгенська бізнес віза (інші назви - ділова, службова) (wiza schengen z celem vizyty służbowej), з якою ви зможете здійснювати ділові поїздки до Європи, а не тільки до Польщі, і знаходитися там в загальній складності до 90 днів протягом кожних 6 місяців.

Ми готові допомогти Вам в правильному оформленні документів, на закладі яких видається бізнес віза до Польщі, для подачі в консульство, а також надавати Вам консультаційні послуги в різних областях підприємницької діяльності в Польщі та інших країнах Євросоюзу і в разі необхідності виконувати послуги агентів по Вашим дорученням, наприклад, організовувати Вам поїздки до Європи для участі у різних виставках, форумах, семінарах, які проводяться в Євросоюзі, надавати вам інформацію з інших питань, які Вас цікавлять.

Шенгенська бізнес віза оформляється в Консульстві Польщі (за місцем проживання). Підприємці та представники господарських організацій для оформлення бізнес візи повинні надати ряд документів, а саме:

  • Документ, що підтверджує мету візиту:
  1. а) письмове запрошення приймаючої юридичної особи, компанії, організації, підприємства, установи, або їх філій, державних чи місцевих органів Польщі, організаційних комітетів виставок, конференцій та торгово-промислових симпозіумів, які проводяться на території однієї з країн-членів;

У запрошенні-оригіналі має бути наступна інформація: дані запрошуючої сторони (повна і точна назва, адреса, номер телефону, реєстраційний номер), мета і терміни відвідування країни, прізвища, імена, паспортні дані запрошених осіб, займана ними посада, область діяльності організації, країна перебування заявника і запрошуючої сторони, а також характер їх співпраці. Електронні копії запрошень не розглядаються.

 - у разі, коли таке запрошення неможливо

  1. б) інше підтвердження мети поїздки (напр., вхідний квиток на виставку, ділове листування тощо).

 - коли мету поїздки не можна точно визначити з письмового звернення -

  1. з) довідка про працевлаштування.
  • Документи, що підтверджують наявність фінансових засобів, для покриття витрат, напр., виписка з банківського рахунку за останні 6 місяців, підписані дорожні чеки, кредитні картки, довідка з роботи із зазначенням посади та розміру зарплати за останні 6 місяців, запрошення (оригінал та копія), оформлена відповідно до закону про іноземців від 13 червня 2013 року (завіряється у Воєводському управлінні);
  1.   - якщо такого документа немає - лист від спонсора поїздки та документ про фінансові можливості спонсора.
  • Перелік решти документів дивіться тут:
Категория: 
Теги: