Учбова шенгенська віза до Польщі

Версія для друкуВерсія для друку
Учбова шенгенська віза до Польщі

Навчання в Польщі. Шенгенська віза до Польщі з метою навчання - Wiza schengen w celu szkoleń edukacyjnych

Учбова шенгенська віза C віза потрібна громадянам пострадянських країн, яких цікавить освітнє стажування чи навчання у Польщі в нетривалий період. Короткострокова шенгенська віза дозволяє перебувати і навчатися в Польщі до 90 днів протягом кожного півріччя в зазначені у візі строки.

Для більш тривалого навчання в Польщі оформляється довгострокова учбова віза (національна віза D), яка дозволяє проживати і навчатися в Польщі понад 90 днів - максимум до 1 року, з можливістю подальшого продовження.
Маючи в паспорті будь-яку з цих віз, ви зможете відвідувати і інші країни Шенгену, перебуваючи тут в загальній складності до 3 місяців протягом півріччя.

Наша фірма надасть вам допомогу у виборі навчального закладу на території Польщі, в правильному оформленні заяви та інших документів, необхідних для подачі у відповідне польське консульство, на підставі яких видається шенгенська учбова віза до Польщі (wiza schengen w celu szkoleń edukacyjnych).

Школярі, студенти, аспіранти та супроводжуючі їх викладачі, які їдуть на навчання в Польщі чи для освітньої підготовки, у т.ч. в рамках програм обміну чи іншої діяльності, яка пов'язана з навчанням, для оформлення шенгенської учбової візи зобов'язані в першу чергу мати:

  • Документ, що підтверджує мету поїздки:
  1. письмове запрошення або довідка про зарахування до університету, в академію, інститут, коледж, школу, чи учнівський / студентський квиток (оригінал), виданий цим навчальним закладом, чи довідка про зарахування заявника на курси (оригінал + копія);
  2. документ про спонсорство від відсилаючої або від приймаючої сторони, чи інше підтвердження наявності фінансових засобів для покриття витрат, пов'язаних з поїздкою, наприклад, виписка з банківського рахунку, кредитні картки (копія кредитної картки і виписка з банку), оригінал довідки з місця навчання або роботи (із зазначенням посади та окладу) чи форма 2 НДФЛ.
  • Перелік решти документів дивіться тут:
Категория: 
Теги: