Туристична шенгенська віза до Чехії

Версія для друкуВерсія для друку
Туристична шенгенська віза до Чехії

Шенгенська туристична віза в Чехію (vízum za účelem turistiky)

Плануєте тур в Чехію чи тур в Прагу? Для цього вам необхідна шенгенська туристична віза в Чехіїю (vízum za účelem turistiky), з якою ви зможете не тільки познайомитися з цією країною, але при бажанні відзначити Великдень, Новий рік чи Різдво в Чехії, в Празі.
Шенгенська туристична віза в Чехію пропонується багатьма класичними туроператорами, але ви можете її оформити і самостійно - звернувшись за допомогою в нашу компанію. Ми допоможемо Вам оформити та подати заяву в консульство Чехії з дотриманням усіх необхідних вимог консульства, забронюємо для Вас квитки і готель в будь-якому регіоні Чехії - у Празі, в Карлових Варах та ін., забезпечимо Вам трансфер з вокзалу чи аеропорту до готелю, за вашим бажанням організуємо для Вас тур в Прагу (тур в Чехію) і познайомимо з найвідомішими та потаємними пам'ятками Праги. А для бажаючих організуємо VIP тур в Прагу (Чехію).
Чеська шенгенська віза дозволить вам відвідати й інші країни ЄС, скажімо, Польщу, Словаччину, Німеччину, Австрію, тому що єдина шенгенська віза дозволяє знаходитися в будь-якій країні Шенгену до 3 місяців протягом півріччя - а це, погодьтеся, достатній термін.

Увага: з 1 січня 2013 шенгенська туристична віза в Чехію для громадян Росії може бути також багаторазовою (мультивіза).

Туристи та інші особи, які здійснюють приватні поїздки для отримання шенгенської туристичної візи повинні пред'явити в консульство необхідні документи:

  • Документ, що підтверджує мету поїздки:
  1. - підтвердження про проживання, напр. ваучер з готелю або документи, видані туристичною фірмою чи запрошення приймаючого особи (достатня також бронь готелю) - приймається в оригіналі, по факсу чи по електронній пошті; або
  2. - підтвердження маршруту подорожі (напр., підтвердження бронювання організованої подорожі чи інший документ з описом передбачуваного плану поїздки, якщо це неможливо,
  3. - відповідний письмовий опис запланованої поїздки.
  • Документ (не старше 3 місяців), що підтверджує наявність достатніх засобів існування як на термін передбачуваного перебування, так і для повернення в країну походження чи проживання чи для транзиту до третьої країни (виписка з банку чи підтвердження постійного доходу).
  • Документ, що підтверджує намір покинути територію Чехії / Шенгенської зони до закінчення терміну дії візи - бронювання квитка / квитків на літак / поїзд / автобус (туди-назад), водійські та технічні права на машину.
  • Перелік решти документів дивіться тут:
Категория: 
Теги: