Скільки часу можна перебувати на території Шенгенської зони за візою D?

Версія для друкуВерсія для друку

З шенгенською візою D (національної візою, виданою будь-якою країною Шенгену), ви можете перебувати на території країни, яка видала візу, згідно часу перебування і терміну дії візи, а також додатково переміщатися по території інших країн, що входять до Шенгенської зони, до трьох місяців протягом півроку.