У яких випадках можна отримати візу в Польщу відразу на рік?

Версія для друкуВерсія для друку

Щоб отримати шенгенську візу в Польщу відразу на рік (національна віза), треба мати певну підставу, напр., - польське походження, робота в Польщі, володіння фірмою в Польщі та ін. Для подачі заяви на отримання національної візи в Польщу на рік необхідна наявність одного з наступних документів:

  • Карта поляка.
  • Документ про надання роботи у Польщі, виданий воєводою або іншим органом, правомочним видавати підтвердження про працевлаштування (або напр., Довідку, видану ректором вузу).
  • Заява про прийняття на роботу іноземця, зареєстроване в повятовому управлінні зайнятості.
  • Актуальна виписка з Всепольського судового реєстру (для осіб, виконуючих обов'язки в правлінні фірми, або фізичних осіб, які записані в реєстрі підприємців).