Скільки часу можна перебувати на території Шенгенської зони за візою С?

Версія для друкуВерсія для друку

За єдиною шенгенською візою C можна перебувати на території країн Шенгенської зони під час однієї або декількох поїздок (рахуючи від дати першого в'їзду) або переміщатися по території Шенгенської зони в транзитних цілях (на поїзді, автомобілі, літаку) в загальній складності до 90 днів протягом напівроку.
Єдина шенгенська віза C дійсна в державах, що входять в Шенгенську зону, вона дозволяє перебувати на території всіх держав, що входять в Шенгенську зону.
Шенгенська віза С з обмеженою територіальною дією, дійсна тільки в країні, яка видала візу, або за винятком певної країни / країн, що входять до Шенгенської зони) дозволяє перебувати тільки на території країни / країн, де вона
дійсна.