Чи дають візу власникові нерухомості в Чехії?

Версія для друкуВерсія для друку

Так, власник нерухомості в Чехії з червня 2011 року може отримати одноразову, дворазову або багаторазову (мульти) шенгенську візу на рік або півроку. Класифікується вона як туристична. Крім стандартного набору документів на туристичну візу потрібно надати підтвердження про володіння нерухомістю з Кадастру нерухомості.
Таку ж візу можуть одночасно отримати і близькі родичі власника нерухомості (надається документ, що підтверджує
родинний зв'язок).
За цією візою можна знаходитися в Чехії і в будь-який інший країні Шенгену (з першим перетином кордону Чехії) не більше 90 днів протягом півріччя.
Важливо: на отримання багаторазової візи (мультивізи) може претендувати тільки заявник, який раніше хоча б один раз вже в'їжджав на територію Чехії по візі, яка є в його актуальному паспорті.