Як отримати довгострокову візу до Чехії?

Версія для друкуВерсія для друку

Довгострокові шенгенські візи D до Чехії  (на термін понад 90 днів) видаються з метою:

  • підприємництва (участь у юридичній особі або приватне підприємництво);
  • роботи за кордоном;
  • навчання за кордоном;
  • укладення шлюбу з громадянином країни (або маючим ПМЖ).