Як отримати шенгенську бізнес візу до Чехії?

Версія для друкуВерсія для друку
  • Якщо Вас цікавить бізнес в Європі і ви плануєту зустрічі з діловими партнерами, поїздки на переговори і т.д. в країни Шенгенської угоди, оформлюється короткострокова шенгенська бізнес віза .
  • Якщо ж у вас вже є бізнес в Чехії і вам необхідно перебувати там більше часу, ніж 90 днів у півріччі, тоді запитується довгострокова національна бізнес віза в Чехію.
  • Бізнес віза в Чехію може бути надана на закладі офіційного запрошення від юридичної особи. Наша компанія (чи наші ділові партнери) можуть надати вам таке запрошення.