Як отримати студентську візу до Чехії?

Версія для друкуВерсія для друку

Для довготривалого навчання в Чехії - більше 3 місяців у півріччі, оформляється довгострокова учбова віза в Чехію (національна віза D). А для приїзду на навчання, з метою наукової роботи,мовні курси та інш. на період до 90 днів в консульстві запитується шенгенська учбова віза до Чехії. Така віза дозволяє знаходитися в Чехії / Шенгені в загальній складності до 3 місяців протягом кожного півріччя.